Tuotteet » Koulutukset » Ammattilaisten koulutukset »

Maalaustekniikka – Fine Lines & Arabesque 6.4.2019 OULU

Maalaustekniikka – Fine Lines & Arabesque 6.4.2019 OULU

Hinta
Kysy hintaaVoit tilata tätä tuotetta enintään vapaana olevan määrän.Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin, koska se ei ole myynnissä tällä hetkellä tai muusta syystä johtuen.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Maalaustekniikka – Fine Lines & Arabesque

Tällä kurssilla otetaan paluu perusasioihin, opetellaan maalaamaan kauniita ohuenohuita viivoja, kiemuroita ja kuvioita sekä yhdistelemään niitä!
Kurssi sopii niin aloitteleville ja kokeneille kynsimuotoilijoille, päivän ohjelmaa ja harjoituksia muokataan jokaisen osallistujan tasoon sopivaksi.
Päivän aikana harjoittelemme harjoitusalustoille (jokainen osallistuja saa ne omaksi kurssin jälkeen) sekä tipeille. Käymme läpi eri tyyppiset tuotteet ja siveltimet sekä tietysti maalaustekniikkaa ja harjoittelemme paljon!
Mukaan tarvitset omat koristelusiveltimet, esim. Detail Liner 5/0 (pitkä ja ohut koristelusivellin), Super Detail 3/0 (lyhyt ja ohut koristelusivellin) Kolinsky #2 (teräväkärkinen koristelusivellin) ja Folk Art #2(pieni geelisivellin pyöristetyllä päällä) sekä lisäksi Base&Top (tahmallinen top) ja Ultra Matte Top (matta top). Tarvitset myös oman UV/LED-lampun ja geelimaalit ja kestolakat mustana ja valkoisena.

Kaikki osallistujat saavat kurssista diplomin.
Hinta: 130€ (148,80€) hintaan sisältyy osa kurssilla tarvittavista tuotteista sekä harjoitusalustat
Aika: 6.4.2019 klo 9-15
Osoite: Studio Fée, Viereläntie 1, OULU
Kouluttaja: Fantasy Nails Master Educator Päivi Kurman
Oppilaita max. 7

Et tarvitse mallia mukaan vaan työskentelemme tipeille.
Pidämme lounastauon noin klo 12, joten varaathan eväät mukaan.

Ilmoittautumiset joko viestillä Facebookissa, tapahtuman seinälle, ostamalla kurssin nettikaupastamme tai sähköpostitse info @ fantasynails. fi

Varausehdot
-Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova.
-Koulutuspaikka on varattu, kun koulutusmaksu on maksettu.
- Peruutukset tulee tehdä sähköpostitse tai puhelimitse 2 viikkoa ennen koulutusta, jotta voimme tarjota paikkaa seuraavalle.
-Lääkärintodistuksella palautamme koulutusmaksun, muissa sairastapauksissa palautamme puolet koulutusmaksusta tai voit siirtää koulutuksen seuraavaan vastaavaan ilman kuluja. Osallistujalla on oikeus myydä paikkansa eteenpäin esteen/sairaustapauksen sattuessa, ilmoittamalla muutoksesta Fantasy Nailsille

Kommentit
Lisää kommentti