Kouluttajat

Päivi Kurman – Fantasy Nails Master Educator

Vuodesta 1998 alalla työskennellyt vastaa Fantasy Nails Finlandin koulutustarjonnasta ja toimii pääkouluttajana. Kouluttajana Päivi on ollut jo vuodesta 2005, hän kouluttautuu säännöllisesti kansainvälisillä kursseilla. Tänä päivänä hän kilpailee enää harvoin mutta satsaamme vahvasti uusien kykyjen kouluttamiseen. Aktiivikilpailu-uralta on tarttunut mukaan useita voittoja ja sijoituksia niin SM-kilpailuista kuin kansainvälisistäkin kilpailuista, nykyään hän toimii myös tuomarina. Vuosien kokemus takaa monipuoliset taidot niin perussalonkitekniikoihin kuin haastavampaakin työskentelyyn. Kouluttajana hän antaa oppilaille kaikkensa ja yrittää aina löytää jokaiselle sopivan tavan oppia.

email: paivi(@)fantasynails.fi

Linkkki FB sivulle: Nailartist & Educator Paivi Kurman
Linkki IG sivulle : @pkurman


Sari Kantelo – Fantasy Nails National Educator

Sari on aloittanut vuonna 2006 kynsimuotoilijana ja hänellä on vankka kokemus salonkien vetämisestä ja asiakastyöstä. Kilpailukokemusta on kertynyt niin Suomesta, Englannista ja Koreasta.

email: sari.kantelo(@)kynsihuone.fi


Niina Tanner – Fantasy Nails National Educator

Vuodesta 2007 alalla toiminut ja kilpaillut kynsimuotoilija. Moninkertainen kynsimuotoilun suomenmestari ja maailmallakin menestynyt kilpailija. Kouluttajana vuodesta 2015

email: uniqnails(@)kolumbus.fi

Linkki FB sivulle : Niina Tanner Nailartist and Educator


Satu Airio – Fantasy Nails National Educator

Satu on aloittanut kynsien teon vuonna 2007. Vuodesta 2012 Satu on toiminut kouluttajana, se tuo mukavaa vaihtelua salonkityön rinnalle. Kilpailuja on käyty Suomen lisäksi menestyksekkäästi myös Saksassa, Englannissa, Koreassa ja Australiassa. Kiinnostuksen kohteena on erityisesti valokuvakilpailut.

email: info(@)leblank.fi