Tuotteet‪» Koulutukset‪» Peruskoulutukset‪»

Diplomikoepäivä TURKU

Diplomikoepäivä TURKU


Hinta
Kysy hintaa


Määrä
kpl


Vapaana


Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Fantasy Nailsin geeli- tai akryyliperuskurssin käyneille ja jo alalla oleville mahdollisuus suorittaa diplomi.

Diplomikoe koostuu kirjallisesta kokeesta (kemian perusteet, tuotetuntemus, kynsisairaudet ym) sekä käytännön koetyöstä, uudet rakennekynnet ranskalaisella manikyyrilla (tai 1 käsi ranskalainen manikyyri ja 1 käsi babyboomer) rakennetuotteilla (Supreme Gel/ Master Gel/Addiction tai Speed tai Salon akryyli).

Teoriakokeesta tulee saada vähintään 70% maksimipisteistä ja käytännön työhön on aikaa maksimissaan 2,4h ja kynsien tulee olla salonkilaatuiset ja työtapojen ammattimaista, laadukasta ja turvallista. Molemmat koeosiot läpäistyään olet oikeutettu Fantasy Nailsin Kynsimuotoilija diplomiin!

Tervetuloa mukaan!

Mukaan tarvitset tuotteet ranskalaisten (ja tarvittaessa babyboomer) kynsien tekemiseen, siveltimet, poran terineen ja muotit ym tarvikkeet sekä tietysti oman mallin. Tuotteet voit myös ostaa paikan päältä.

Voit tulla päivän aikana sinulle sopivaan aikaan, olethan yhteydessä meihin niin varaamme sinulle paikan haluamallasi ajalla.
Teoriakokeeseen on hyvä varata noin 45-60 min aikaa ja käytännön työhön on maksimissaan aikaa käytettävissä 2,5h.

Hinta: 50€ +alv (62 € sis.alv) / kahvitarjoilu ja pientä purtavaa sisältyy hintaan
Aika: torstai 3.5.2022 alkaen klo 10
Osoite: Fantasy Nails Finland, Sirkkalankatu 13, Turku
Kouluttaja: Fantasy Nails Brand Ambassador Päivi Kurman

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset joko ostamalla diplomipäivän nettikaupastamme tai sähköpostitse info @ fantasynails. fi

Varausehdot
-Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova.
-Koulutuspaikka on varattu, kun koulutusmaksu on maksettu.
- Peruutukset tulee tehdä 2 viikkoa ennen koulutusta, jotta voimme tarjota paikkaa seuraavalle. -Lääkärintodistuksella palautamme koulutusmaksun, muissa sairastapauksissa palautamme puolet koulutusmaksusta tai voit siirtää koulutuksen seuraavaan vastaavaan ilman kuluja. Osallistujalla on oikeus myydä paikkansa eteenpäin esteen/sairaustapauksen sattuessa, ilmoittamalla muutoksesta Fantasy Nailsille.
-Fantasy Nailsilla on oikeus siirtää tai peruuttaa koulutus, jos ilmoittautumisia on alle minimin.

Kommentit
Lisää kommentti