Tuotteet‪» Koulutukset‪» Ammattilaisten koulutukset‪»

Muotokoulutus: Stiletto & Extreme Russian Almond 6.6.2023 TURKU

Muotokoulutus: Stiletto & Extreme Russian Almond 6.6.2023 TURKU


Hinta
Kysy hintaa


Määrä
kpl

Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Tuotteen kuvaus
Täydennyskoulutus kynsimuotoilijoille, sopii sekä kokeneille että vastavalmistuneille. Voit työskennellä joko geelillä tai akryylillä. Kurssipäivän teemana on näyttävät STILETTO- sekä EXTREME RUSSIAN ALMOND erikoismuodot!

Päivän ohjelmassa riittää haastetta kokeneillekin mutta aloittelevalle kynsimuotoilijalle tämä koulutus on erinomainen tapa aloittaa matka erikoismuotojen maailmaan! Erikoismuotoja ei salonkityössä välttämättä sellaisenaan tarvitse kovin usein mutta niiden osaamisesta on erittäin paljon hyötyä lyhyiden salonkikynsienkin muotoilussa!

Aamu aloitetaan teoria- ja demo-osuudella, jonka jälkeen aloitetaan työskentely. Voit työskennellä joko geelillä tai akryylillä. Voit työskennellä joko omiin kynsiin, harjoitussormiin/käteen tai voit ottaa oman mallin mukaan. Päivän aikana emme ehdi tekemään täyttä settiä kynsiä, tästä on hyvä mallia informoida.

Päivän aikana käymme läpi tuotteet, muotin asettelun merkitystä kynnen muotoon ja reverse- ja koristelutekniikat. Hiomme myös viilaustekniikkaa, erikoismuotojen viilauksen treenaaminen nopeuttaa ja helpottaa arkea myös salongissa!

Koulutus ei ole merkkiin sidottu ja on avoin kaikille kynsimuotoilijoille, joilla on peruskoulutus käytynä tai ovat peruskurssilla parhaillaan. 

Pidämme lounastauon, joten varaathan eväät mukaan.  

Mukaan tarvitset myös alla olevan listan tuotteet tai voit hankkia ne myös paikan päältä. 

Koulutuksessa tarvittavat tuotteet:

-Rakennetuotteet akryyli/geeli (Clear, Camouflage & pink) ja tarvittaessa akryylineste + Dappen Dish
-Värilliset geelit/akryylit (mattaväri & glitter, mahdollista myös lainata koululta)
-pohjustus- ja viimeistelytuotteet
-muotit sekä Metallic Tape 
-siveltimet
-viivotin
-tarvikkeet kuten pinsetit, sakset, viilat jneKaikki osallistujat saavat kurssista diplomin.
Hinta: 120€ (148,80€)   
Aika: 6.6.2023 klo 10-17
Osoite: Fantasy Nails Finland, Sirkkalankatu 13, Turku
Kouluttaja: Fantasy Nails Brand Ambassador Päivi Kurman & Kiia Nieminen


 

Ilmoittautumiset joko viestillä Facebookissa, tapahtuman seinälle, ostamalla kurssin nettikaupastamme tai sähköpostitse info @ fantasynails. fi

Varausehdot
-Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. 
-Koulutuspaikka on varattu, kun koulutusmaksu on maksettu. 
- Peruutukset tulee tehdä sähköpostitse tai puhelimitse 2 viikkoa ennen koulutusta, jotta voimme tarjota paikkaa seuraavalle. 
-Lääkärintodistuksella palautamme koulutusmaksun, muissa sairastapauksissa palautamme puolet koulutusmaksusta tai voit siirtää koulutuksen seuraavaan vastaavaan ilman kuluja. -Osallistujalla on oikeus myydä paikkansa eteenpäin esteen/sairaustapauksen sattuessa, ilmoittamalla muutoksesta Fantasy Nailsille

Kommentit
Lisää kommentti